Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

All you can eat nabij Den Bosch

Het all-you-can-eat-menu van restaurant Kengzo in de omgeving van Den Bosch bestaat uit allerlei heerlijke gerechten. Gedurende 2,5 uur kunt u genieten van diverse Aziatische gerechtjes tegen een vaste prijs. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit sushi, sashimi en grillgerechtjes. Onze vlees- en visgerechten worden vers voor u bereid. De vis wordt zelfs pas gefileerd wanneer we uw bestelling gaan klaarmaken. Kies voor het all-you-can eat concept van sushibar Kengzo in de buurt van Den Bosch en geniet van de heerlijkste gerechten.

All-you-can-eat-restaurant in het oude postkantoor van Waalwijk dichtbij Den Bosch

Het is fijn tafelen bij Kengzo! Ons all-you-can-eat-restaurant in het oude postkantoor van Waalwijk is goed bereikbaar vanuit Den Bosch en andere plaatsen in Noord-Brabant. In onze open keuken ziet u precies hoe we de gerechten voor u bereiden. Daarnaast heeft het restaurant voldoende gratis parkeergelegenheid en is het rolstoeltoegankelijk, dus werkelijk iedereen kan bij ons terecht voor een heerlijk avondje uit eten.

Onbeperkt genieten van de Aziatische keuken

Kies voor het all-you-can-eatconcept van ons restaurant nabij Den Bosch en geniet onbeperkt van al het lekkers dat de Aziatische keuken u te bieden heeft. Reserveer snel een tafeltje via het online reserveringsformulier of bel naar het telefoonnummer 0416-347739. Ook zijn wij voor vragen bereikbaar via info@kengzo.nl. Kom genieten in ons all-you-can-eat-restaurant!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi KaatsheuvelSushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkUit eten rondom EftelingSushi VlijmenAll you can eat Efteling