Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

All you can eat Den Bosch

 

Het all you can eat menu van restaurant Kengzo, gelegen in de omgeving van Den Bosch, is een uitstekende keuze. Gedurende 2,5 uur kunt u genieten van diverse Aziatische gerechtjes tegen een vaste prijs: kies uit onder andere sushi, sashimi en grill gerechtjes. Vlees en vis is bij ons ook echt vers! U betaalt door de week € 24,50 en in het weekend € 26,50. Kies voor het all you can eat concept van sushibar Kengzo, gevestigd in de buurt van Den Bosch in het oude postkantoor van Waalwijk.

All you can eat in het oude postkantoor van Waalwijk dichtbij Den Bosch.

Het is fijn tafelen bij Kengzo! Naast het all you can eat concept is het oude postkantoor van Waalwijk goed bereikbaar vanuit Den Bosch. Andere redenen om te kiezen voor Kengzo zijn:

-          In de open keuken ziet u precies wat we voor u klaarmaken.

-          Het restaurant heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

-          Rolstoelen kunnen het restaurant gemakkelijk betreden.

Contact

Kies voor het all you can eat concept van restaurant Kengzo, gevestigd in de buurt van Den Bosch:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Reserveer snel een tafeltje via het online reserveringsformulier of bel telefoonnummer 0416-347739 en kom eens proeven! Ook zijn wij voor vragen bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi vlakbij EftelingSushi en grill EftelingJapans restaurant Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelAll you can eat Efteling