Online bestellen

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Online bestellen

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
Open keuken
Vlak bij de Efteling
Monumentaal pand
 

All-you-can-eat nabij Den Bosch

Het menu van all-you-can-eat Kengzo in de omgeving van Den Bosch bestaat uit allerlei heerlijke gerechten. Gedurende 2,5 uur geniet u van diverse Aziatische gerechtjes tegen een vaste prijs. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit sushi, sashimi en grillgerechtjes. Onze vlees- en visgerechten worden vers voor u bereid. De vis wordt zelfs pas gefileerd wanneer we uw bestelling klaarmaken. Kies voor het all-you-can eat concept van sushibar Kengzo in Waalwijk, in de buurt van Den Bosch, en geniet van de heerlijkste gerechten.

All-you-can-eat-restaurant in het oude postkantoor

Het is fijn tafelen bij Kengzo! Ons all-you-can-eat-restaurant in het oude postkantoor is goed bereikbaar vanuit Den Bosch en andere plaatsen in Noord-Brabant, zoals Tilburg. In onze open keuken ziet u precies hoe we de sushi, sashimi en andere Japanse gerechten voor u bereiden. Daarnaast heeft het restaurant voldoende gratis parkeergelegenheid en is het rolstoeltoegankelijk, dus werkelijk iedereen kan bij ons terecht voor een heerlijk avondje uit eten.

Geniet onbeperkt van de Aziatische keuken

Kies voor het all-you-can-eatconcept van ons restaurant en geniet onbeperkt van al het lekkers dat de Aziatische keuken u te bieden heeft. Reserveer snel een tafeltje via het online reserveringsformulier of bel naar het telefoonnummer 0416-347739. Kom genieten in ons restaurant!