Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Japans restaurant in Waalwijk

Kengzo is een uitstekend Japans restaurant in Waalwijk, Brabant. Kies voor sushi, sashimi of grill gerechtjes en eet onbeperkt gedurende 2,5 uur voor een vaste lage prijs. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar!

Kom genieten bij ons Japans restaurant in Waalwijk

Reserveer snel eens een tafeltje bij Japans restaurant Kengzo in Waalwijk, nabij Tilburg en Den Bosch! U zult zeker genieten tijdens uw bezoek. Er staat voor iedereen iets lekkers op de kaart. Per ronde kunt u maximaal 5 gerechten bestellen, waarbij u de keuze heeft uit:

  • Sushi
  • Sashimi
  • Teppanyaki-wok-frituur
  • Grill gerechtjes

Welke gerechtjes u ook kiest, u geniet altijd van Aziatische delicatessen van de hoogste kwaliteit. Vind u het moeilijk om te kiezen? Dat maakt bij ons niet uit. Doordat u meerdere kleine gerechtjes per ronde bestelt, geniet u van een groot deel van onze uitgebreide menukaart.

Uw bruiloft vieren bij ons Japans restaurant in de buurt van Den Bosch en Tilburg

Japans restaurant Kengzo, gelegen in de buurt van Den Bosch en Tilburg, is een uitstekende locatie voor het vieren van een bruiloft, het organiseren van een zakendiner of het houden van een receptie. Ons Japans restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en aan de akoestiek is veel aandacht besteed. Ook is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en is het restaurant volledig toegankelijk voor rolstoelen.

Geniet van de meest verse gerechten bij ons Japans restaurant in Brabant

Japans restaurant Kengzo is gelegen in hartje Brabant en daarom goed bereikbaar vanuit Den Bosch, Tilburg en Breda. Ook de Efteling is in de buurt, dus na een dagje pretpark kunt u ook komen genieten in ons Japans restaurant in Waalwijk. Kies voor het beste Japans restaurant van Brabant en geniet van onze verse producten. De vis fileren wij pas op het moment van bereiden, zoals u kunt zien in onze open keuken. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar! Maar let op: bestel niet meer dan u op kunt. Wij zijn genoodzaakt restanten in rekening te brengen. Dit doen wij om voedselverspilling zo veel mogelijk te voorkomen.

Reserveer direct bij ons Japans restaurant in Waalwijk

Door te bellen met telefoonnummer 0416-347739 of het online reserveringsformulier in te vullen, kunt u gemakkelijk reserveren bij Japans restaurant Kengzo in de buurt van Tilburg en Den Bosch. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via e-mailadres info@kengzo.nl.