Online bestellen

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Online bestellen

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
Open keuken
Vlak bij de Efteling
Monumentaal pand
 

Japans restaurant in Waalwijk

Kengzo is een uitstekend Japans restaurant in Waalwijk, dicht bij Kaatsheuvel. Kies voor sushi, sashimi of grill gerechtjes en eet onbeperkt gedurende 2,5 uur voor een vaste lage prijs. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar. We zijn dé plek waar u Japans eten kunt ontdekken in Waalwijk, nabij Kaatsheuvel.

Kom genieten bij ons Japans restaurant van het lekkerste eten

Reserveer snel eens een tafeltje bij Japans restaurant Kengzo om te genieten van heerlijk eten! U zult zeker genieten tijdens uw bezoek. Er staat voor iedereen iets lekkers op de kaart. Per ronde kunt u maximaal twee gerechten bestellen, waarbij u de keuze heeft uit:

  • Sushi
  • Sashimi
  • Teppanyaki-wok-frituur
  • Grill gerechtjes

Welke gerechtjes u ook kiest, u geniet altijd van Aziatische delicatessen, zoals sushi, van de hoogste kwaliteit. Vind u het moeilijk om te kiezen? Dat maakt bij ons niet uit. Doordat u meerdere kleine gerechtjes per ronde bestelt, geniet u van een groot deel van onze uitgebreide menukaart. We maken Japans eten leuk én lekker!

Uw bruiloft vieren bij ons Japans restaurant

Japans restaurant Kengzo is een uitstekende locatie voor het vieren van een bruiloft, het organiseren van een zakendiner of het houden van een receptie. Ons Japans restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en aan de akoestiek is veel aandacht besteed. Ook is er ruimvoldoende gratis parkeergelegenheid en is het restaurant volledig toegankelijk voor rolstoelen. Zo geniet u ook met een groter gezelschap van heerlijk Japans eten, zoals pokébowls, bij ons restaurant.

Geniet van vers en smaakvol eten bij ons Japans restaurant

Japans restaurant Kengzo is gelegen in hartje Brabant. Ook de Efteling is in de buurt, dus na een dagje pretpark kunt u ook komen genieten van heerlijk eten in ons Japans restaurant. Kies voor het beste Japans restaurant en geniet van onze verse producten. De vis fileren wij pas op het moment van bereiden, zoals u kunt zien in onze open keuken. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar! Maar let op: bestel niet meer dan u op kunt. Wij zijn genoodzaakt restanten in rekening te brengen. Dit doen wij om voedselverspilling zo veel mogelijk te voorkomen.

Reserveer direct bij ons Japans restaurant en kom gezellig eten

Door te bellen met telefoonnummer 0416-347739 of het online reserveringsformulier in te vullen, kunt u gemakkelijk reserveren bij Japans restaurant Kengzo. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via e-mailadres info@kengzo.nl. We hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant!