Online bestellen

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Online bestellen

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
Open keuken
Vlak bij de Efteling
Monumentaal pand
 

All-you-can-eat nabij Tilburg

Bent u gek op all-you-can-eat en wilt u dit bij een Aziatisch restaurant in de buurt van Tilburg doen? Reserveer dan uw tafel bij restaurant Kengzo in Waalwijk. U vindt ons in het oude postkantoor van Waalwijk. Wij bieden u sushi, sashimi en diverse gerechten van de grill aan tegen een vaste lage prijs. Kies voor all-you-can-eat bij restaurant Kengzo en kom heerlijk eten in de buurt van Tilburg.

Hoe werkt ons concept voor all-you-can-eat?

In ons sfeervolle all-you-can-eat-restaurant in Waalwijk kunt u gedurende 2,5 uur onbeperkt eten. Onze gerechtjes worden vers voor u bereid in de open keuken. U kunt dus zelf zien hoe wij alles klaarmaken. Bestel zoveel rondes als u wilt, met maximaal twee gerechtjes per ronde. Dit maximum hanteren wij om voedselverspilling te voorkomen. Gerechten die u niet opeet, brengen wij daarom ook in rekening. U geeft uw bestelling eenvoudig door via de tablet en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. We bereiden de heerlijkste gerechten voor u bij onze all-you-can-eat nabij Den Bosch. Denk aan heerlijke sushi, lekker vlees en natuurlijk onze overheerlijke pokébowls.

Proef diverse gerechtjes van ons uitgebreide menu

Kom gezellig eten bij ons en probeer zoveel gerechten uit als u wilt van de menukaart bij onze all-you-can-eat. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit diverse steden en ons restaurant in Waalwijk is vlak bij de Efteling gevestigd. Reserveer eenvoudig uw tafel online of bel naar 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via ons online contactformulier.