Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

All you can eat nabij Tilburg

Kies voor het Aziatische all-you-can-eat-concept van restaurant Kengzo, gevestigd in de buurt van Tilburg. U vindt ons in het oude postkantoor van Waalwijk. Wij bieden u sushi, sashimi en grill gerechtjes aan tegen een vaste prijs. Kies voor het all-you-can-eat-concept van restaurant Kengzo en eet heerlijk in de buurt van Tilburg.

Kies voor ons all-you-can-eat-concept en ga heerlijk uit eten vlakbij Tilburg

Ons sfeervolle all-you-can-eat-restaurant bevindt zich in Waalwijk, nabij Tilburg. Hier kunt u gedurende 2,5 uur onbeperkt eten. Onze gerechtjes worden vers voor u bereid in de open keuken. U kunt dus zelf zien hoe wij alles klaarmaken. Bestel zoveel rondes als u wilt met maximaal 5 gerechtjes. Dit maximum hanteren wij om voedselverspilling te voorkomen. Gerechten die u niet opeet brengen wij daarom ook in rekening.

Proef diverse gerechtjes van ons uitgebreide menu

Probeer zoveel gerechten als u wilt van het all-you-can-eat-menu van ons restaurant in de buurt van Tilburg. Ook vanuit bijvoorbeeld Den Bosch en de Efteling is ons restaurant in Waalwijk goed bereikbaar. Reserveer een tafel en vul het online reserveringsformulier in of bel naar 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Japans restaurant WaalwijkSushi restaurant WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelSushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten Waalwijk