Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

All you can eat Tilburg

 

Kies voor het Aziatische all you can eat concept van restaurant Kengzo, gevestigd in de buurt van Tilburg. U vindt ons in het oude postkantoor van Waalwijk. Wij bieden u sushi, sashimi en grill gerechtjes tegen een vaste prijs. Kies voor het all you can eat concept van restaurant Kengzo en eet heerlijk in de buurt van Tilburg:

-          Wij werken altijd met de beste en meest verse producten.

-          U bestelt snel en gemakkelijk de gerechtjes via een tablet.

-          U betaalt een vooraf bekende prijs en weet dus precies waar u aan toe bent.

Kies voor het all you can eat concept van Kengzo gelegen in de omgeving van Tilburg

Voor het all you can eat concept van restaurant Kengzo rijdt u van Tilburg naar Waalwijk: u kunt gedurende 2,5 uur onbeperkt eten. Bestel per ronde maximaal 5 gerechtjes. U kunt zoveel rondes bestellen als u wilt. Om voedselverspilling te voorkomen, hanteren wij het maximum van 5 gerechtjes per ronde. Gerechten die u niet opeet brengen wij daarom ook in rekening.

Contact

Kies voor het all you can eat menu van restaurant Kengzo gelegen in de buurt van Tilburg:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Door hetonline reserveringsformulier in te vullen of te bellen met telefoonnummer 0416-347739 reserveert u meteen een tafeltje! Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
All you can eat WaalwijkJapans restaurant EftelingUit eten rondom EftelingSushi VlijmenSushi Noord-BrabantSushi RaamsdonksveerAll you can eat WaalwijkSushi eten Efteling