Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Uit eten in Waalwijk

Wilt u uit eten gaan in Waalwijk, dan is all-you-can-eat-sushibar Kengzo een uitstekende keus. Kom genieten van Aziatische gerechtjes in het oude postkantoor. Onze gerechtjes zijn van hoge kwaliteit dankzij de uitstekende bereidingswijze en de verse producten die wij gebruiken. Omdat sushibar Kengzo een open keuken heeft, kunt u met eigen ogen zien hoe de vis gefileerd wordt.

Uit eten bij onze all-you-can-eat-sushibar in Waalwijk

Wanneer u uit eten gaat bij onze all-you-can-eat-sushibar in Waalwijk, heeft u de keuze uit een zeer divers menu. Kies uit sushi, sashimi, grillgerechtjes en teppanyaki gerechten. Gedurende 2,5 uur kunt u een onbeperkt aantal rondes van maximaal 5 gerechtjes bestellen. Dit maximum hanteren wij om voedselverspilling tegen te gaan, maar u zult zeker voldoende eten voorgeschoteld krijgen. All you can eat betekent bij ons restaurant in Waalwijk namelijk ook echt onbeperkt genieten! Bij ons betaalt u hiervoor een vaste prijs die afhangt van de dag waarop u bij ons komt eten. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee. Kom uit eten in ons all-you-can-eat-restaurant in Waalwijk en geniet van het eten en de gezellige sfeer. Want niet alleen ons eten is van uitstekende kwaliteit, ook de sfeer in ons restaurant is geweldig.

Kom genieten van heerlijke sushi

Reserveer een tafel in ons all you can eat Japans restaurant in Waalwijk en geniet van een heerlijk avondje uit eten. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0416-347739. U kunt ook online reserveren. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via het e-mailadres info@kengzo.nl. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze all-you-can-eat-sushibar in Waalwijk.