Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Wokrestaurant nabij Kaatsheuvel

Kom een avond genieten in ons gezellige wokrestaurant in Waalwijk, in de buurt van Kaatsheuvel! U kunt bij ons terecht voor heerlijke, diverse sushi- en grillgerechten. Al onze gerechten worden door onze topkoks vers bereid in onze open keuken. Laat u verrassen door onze gerechten van hoogwaardige kwaliteit. Geniet in ons sfeervolle wokrestaurant in Waalwijk van de smaak van Japan.

Heerlijk genieten in ons all-you-can-eat wokrestaurant in Waalwijk, nabij Kaatsheuvel

In ons wokrestaurant in Waalwijk, op ongeveer tien minuten afstand van Kaatsheuvel, kunt u 2,5 uur lang genieten van een all-you-can-eat-concept. In dit tijdslot kunt u maximaal vijf gerechten per ronde bestellen. Hiervoor betaalt u een vaste prijs. We houden het maximumaantal van vijf gerechten per ronde aan, omdat we op deze manier voedselverspilling tegen willen gaan. Het aantal rondes is echter onbeperkt, dus u zult genoeg gerechten van de kaart kunnen proeven! U kunt kiezen uit sushi, sashimi, grillgerechten en gerechten uit de Teppanyaki-wok-frituur. Al onze gerechten zijn bereid met verse ingrediënten. Als u een liefhebber bent van wok- en sushigerechten, dan kunt u uw hart ophalen in ons all-you-can-eat-wokrestaurant in Waalwijk.

Reserveer nu een tafel

Kom genieten van ons heerlijke all-you-can-eat-menu in het beste sushi- en grillrestaurant van Brabant! Ons wokrestaurant is makkelijk te bereiken vanuit Tilburg, Breda en Den Bosch, en vanuit de Efteling in Kaatsheuvel, maar we ontvangen natuurlijk graag gasten uit het hele land. Reserveer gemakkelijk een tafel door te bellen naar telefoonnummer 0416-347739 of het online reserveringsformulier in te vullen. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via het e-mailadres info@kengzo.nl. Wij hopen u snel te verwelkomen!