Online bestellen

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Online bestellen

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
Open keuken
Vlak bij de Efteling
Monumentaal pand
 

Sushi in Waalwijk

De lekkerste sushi eet u bij Kengzo in Waalwijk! Ons restaurant ligt vlak bij Drunen, Vlijmen én Kaatsheuvel, wat betekent dat u na een bezoek aan de Efteling lekker kunt genieten van onze sushi. Als u een liefhebber bent van sushi, kunt u bij ons uw hart ophalen. We bieden namelijk verschillende soorten sushi aan met zowel vlees als vis en er zijn vegetarische opties. Wilt u sushi komen eten bij ons in Waalwijk, nabij Kaatsheuvel? Reserveren is erg makkelijk!

Hoe werkt ons concept voor onbeperkt sushi eten?

Bij ons restaurant is sushi eten een leuke ervaring. Ons concept is erg eenvoudig; u kunt bij ons onbeperkt sushi eten tegen een vaste prijs. U bestelt onbeperkt van de menukaart en er zijn geen tijdslimieten bij ons sushirestaurant. Per ronde bestelt u maximaal twee gerechten per persoon en tussen elke ronde zit een wachttijd van 10 minuten. U geniet bij ons van dagverse sushi. Het hele bereidingsproces is te volgen vanuit onze open keuken, dus u kunt zelf zien hoe onze koks het eten bereiden. Sushi eten bij onze all-you-can-eat in Waalwijk is niet alleen lekker, maar ook erg leuk!

Ontdek de sushigerechten die we aanbieden

Kunt u niet wachten om de hele avond te genieten van heerlijke sushi bij ons wokrestaurant? Reserveer dan snel een tafel eenvoudig online. Wilt u liever thuis genieten van onze gerechten? Kies er dan voor om sushi af te halen. Voor vragen en meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0416-745745.