Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Sushi nabij Vlijmen

Wilt u genieten van heerlijke Sushi in de buurt van Vlijmen? In ons sfeervolle restaurant kunt u gedurende 2,5 uur onbeperkt genieten van gerechtjes die onze koks in de open keuken voor u klaar maken. Wij vinden het erg belangrijk om verse producten te gebruiken en fileren vis daarom ook pas op het moment dat wij deze gaan bereiden.

Genieten van heerlijke sushi in de buurt van Vlijmen

Kom gezellig sushi eten bij restaurant Kengzo in de buurt van Vlijmen. Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en heeft een uitstekende akoestiek. Hierdoor kunt u tijdens uw diner ook een fijn gesprek voeren. Daarnaast hebben wij een open keuken, waardoor u kunt zien hoe wij de gerechten voor u bereiden. Dat is niet alleen interessant, zo ziet u ook nog eens dat wij hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. Wat ook erg prettig is, is dat ons restaurant beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en rolstoelvriendelijk is. Hierdoor kan echt iedereen bij ons terecht.

Reserveer een tafel

Kom genieten van onze heerlijke sushi in de buurt van Vlijmen. Bij ons gezellige all-you-can-eat-restaurant ga je zeker met een tevreden en verzadigd gevoel de deur uit. Reserveren doet u gemakkelijk via het online reserveringsformulier. Ook kunt u bellen naar telefoonnummer 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Uit eten WaalwijkUit eten rondom EftelingSushi VlijmenAll you can eat EftelingJapans restaurant WaalwijkSushi TilburgAll you can eat TilburgSushi Kaatsheuvel