Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Uit eten rondom de Efteling

Wilt u lekker uit eten in een restaurant dat is gelegen rondom de omgeving van de Efteling? Restaurant Kengzo is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk. Hier geniet u onbeperkt gedurende 2,5 uur van Aziatisch eten. Alle gerechtjes worden van verse ingrediënten gemaakt in onze open keuken. U bestelt eenvoudig via een tablet, waarop u een foto van alle gerechtjes kunt zien.

Met collega’s uit eten rondom de Efteling

Wanneer u met collega’s wilt gaan eten op een goed bereikbare locatie rondom de Efteling is restaurant Kengzo een uitstekende keuze. Ons restaurant is een geschikte locatie voor het organiseren van een zakendiner, maar ook voor evenementen als een bruiloft of een receptie. Wij zijn namelijk goed toegankelijk voor rolstoelen en hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheid! Dus kom genieten van onze heerlijke gerechten met uw collega’s, familie of vrienden. U heeft in ons all-you-can-eat-restaurant onder andere de keuze uit de volgende gerechtjes:

  • Sushi
  • Sashimi
  • Wokgerechten
  • Grillgerechten

Van deze gerechten bestelt u zoveel rondes van maximaal 5 gerechtjes als u wilt. Zo kunt u de diverse Aziatische delicatessen van onze uitgebreide menukaart uitproberen.

Reserveer online of per telefoon

Restaurant Kengzo is een goede keus om lekker uit eten te gaan rondom de Efteling. Kom snel eens proeven en genieten van de heerlijke gerechtjes. Reserveer een tafeltje via het online reserveringsformulier of bel met telefoonnummer 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkUit eten rondom EftelingSushi VlijmenAll you can eat EftelingJapans restaurant WaalwijkSushi TilburgAll you can eat Tilburg