Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Uit eten rondom Efteling

 

Wilt u lekker uit eten in een restaurant dat is gelegen in rondom de omgeving van de Efteling? Restaurant Kengzo is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk. Hier geniet u onbeperkt gedurende 2,5 uur van Aziatisch eten. Alle gerechtjes worden van verse ingrediënten gemaakt in onze open keuken. U bestelt via een tablet, waarop u een foto van alle gerechtjes kunt zien, onder andere de volgende gerechtjes:

-          Sushi

-          Sashimi

-          Wokgerechten

-          Grillgerechten

Met collega’s uit eten rondom de Efteling

Wanneer u met collega’s wilt gaan uit eten op een goed bereikbare locatie rondom de Efteling is restaurant Kengzo een uitstekende keuze. Het restaurant is een geschikte locatie voor het organiseren van een zakendiner, een bruiloft of een receptie. Het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen en wij hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheid!

Contact                                                                 

Restaurant Kengzo is een goede keus om lekker te gaan uit eten rondom de Efteling:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Kom snel eens proeven en genieten van de heerlijke gerechtjes. Reserveer een tafeltje via het online reserveringsformulier of bel met telefoonnummer 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Uit eten WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelAll you can eat EftelingJapans restaurant BrabantSushibar WaalwijkTheater De Leest WaalwijkSushi restaurant Efteling