Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Theater De Leest

 

Bezoekt u binnenkort Theater De Leest te Waalwijk om te genieten van een grappige of juist ontroerende voorstelling? Kom vóór of na de voorstelling eten bij restaurant Kengzo. Hier serveren wij de meest uiteenlopende Aziatische gerechtjes, die stuk voor stuk met zorg bereid zijn. Maak uw uitje naar Theater De Leest compleet met een bezoek aan onze sushibar. Volop genieten, dat is wat wij beloven.

Sushi eten vóór bezoek aan Theater De Leest

Wat is er nu leuker dan een compleet avondje uit? Begin uw avond in restaurant Kengzo, waar u 2,5 uur lang kunt genieten van Aziatische gerechtjes voor een vaste prijs. U heeft de keuze uit grill-gerechtjes, sushi en sashimi, onder andere. Onze koks maken met passie uw gerechtjes klaar en dat merkt u aan de smaak, de versheid en de kwaliteit van het eten dat wij serveren. Bekijk thuis al eens de menukaart, dat maakt de keuze misschien al iets gemakkelijker. Omdat Theater De Leest op steenworpafstand van restaurant Kengzo ligt, is een bezoek aan dit theater goed te combineren met het eten van sushi in ons restaurant.

Open keuken

De medewerkers van Kengzo houden van openheid naar de klanten toe. Daarom hebben wij een open keuken, zodat onze bezoekers zelf kunnen zien dat wij op hygiënische wijze onze sushi bereiden. Wilt u een tafel in ons restaurant reserveren? Dan kunt u bellen naar 0416 – 347739 of online reserveren.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Japans restaurant Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelAll you can eat EftelingJapans restaurant BrabantSushibar Waalwijk