Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Theater De Leest Waalwijk

 

Heeft u een bezoek gepland aan Theater De Leest te Waalwijk? Start uw avondje uit met het eten van sushi bij sushibar Kengzo. Wij serveren u graag vis, sushi en vlees van de hoogste kwaliteit. Onze gerechten worden met de grootste zorg bereid. Versheid en diversiteit, dat is waar wij voor staan. U gaat met een goed gevulde maag uw voorstelling in Theater De Leest te Waalwijk bekijken.

Theater De Leest Waalwijk met sushi

Gaat u een avondje uit met een vriend, vriendin, partner of familielid? Kaartjes voor een vermakelijke voorstelling in Theater De Leest te Waalwijk op zak? Start uw avond met een gezellig eetentje. Denk bijvoorbeeld aan sushi of grill bij Kengzo. Ons restaurant zit gevestigd op loopafstand van het theater, wat natuurlijk ideaal is. Bij Kengzo kunt u binnen 2,5 uur genieten van Aziatische gerechtjes voor een vaste prijs. Denk hierbij aan dagverse sushi, sashimi en grill-gerechtjes. Onze sushibar heeft een open keuken, waardoor u met eigen ogen kunt zien dat hygiëne bij ons hoog in het vaandel staat.

Bestellen volgens de nieuwste technologie

Voor het bestellen van uw favoriete gerechtjes kunt u gebruikmaken van de nieuwste technologie. U geeft uw bestelling namelijk door via een tablet. Een tafel reserveren in ons restaurant gaat net zo makkelijk, namelijk via onze website. Telefonisch reserveren is natuurlijk ook mogelijk, via het telefoonnummer 0416 – 347739. Voordat u naar Theater De Leest te Waalwijk gaat hopen wij u te verwelkomen in restaurant Kengzo.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi RaamsdonksveerAll you can eat WaalwijkSushi eten EftelingSushi rondom EftelingSushi vlakbij EftelingSushi en grill EftelingJapans restaurant Den BoschSushi restaurant Waalwijk