Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushibar Waalwijk

 

Sushibar Kengzo is gelegen in Waalwijk. Wij bieden u een grote variëteit aan Aziatische gerechtjes die onze topkoks in de open keuken voor u bereiden. Geniet van de hoge kwaliteit en de verse producten die door ons gebruikt worden. Omdat sushibar Kengzo in Waalwijk een open keuken heeft, kunt u met eigen ogen zien hoe tonijn en zalm gefileerd wordt en dat hygiëne hoog in het vaandel staat. U betaalt om onbeperkt te mogen eten:

-          Van maandag tot en met donderdag € 24,50 p.p.

-          Van vrijdag tot en met zondag € 26,50 p.p.

Het menu van sushibar Kengzo in Waalwijk

Het menu van sushibar Kengzo in Waalwijk is zeer divers! U bestelt gedurende 2,5 uur een onbeperkt aantal rondes van maximaal 5 gerechtjes. Door een maximum aantal gerechtjes per ronde aan te houden, proberen wij voedselverspilling tegen te gaan. Kies voor sushi, sashimi, grill gerechtjes en tappanyaki-wok-frituur gerechtjes.

Contact

Reserveer direct bij sushibar Kengzo in Waalwijk! Bel met telefoonnummer 0416-347739 of reserveer meteen online. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via e-mailadres info@kengzo.nl. Het adres van ons restaurant is:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi Noord-BrabantSushi RaamsdonksveerAll you can eat WaalwijkSushi eten EftelingSushi rondom EftelingSushi vlakbij EftelingSushi en grill EftelingJapans restaurant Den Bosch