Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Sushi vlakbij Tilburg

Kom snel eens de sushi proeven restaurant Kengzo, gelegen in Noord-Brabant in de buurt van Tilburg, Raamsdonksveer en Den Bosch. Reserveer meteen en geniet van de fijne sfeer en heerlijke gerechtjes! U vindt ons in het oude postkantoor van Waalwijk, waar we veel aandacht besteed hebben aan de akoestiek. Daardoor kunt u heerlijk rustig tafelen en een gesprek voeren met uw tafelgenoten. We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze open keuken en te zien hoe uw bestelling voor u bereid wordt! Kom gezellig sushi eten in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Raamsdonksveer bij Kengzo en ervaar de unieke atmosfeer!

Sushi eten voor een vaste prijs in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Raamsdonksveer

Tegen een vaste prijs geniet u van sushi, sashimi, wok- en grillgerechtjes bij restaurant Kengzo in de buurt van Tilburg, Den Bosch en Raamsdonksveer. Vanuit heel Noord-Brabant zijn wij goed bereikbaar. Ook wanneer u bijvoorbeeld een heerlijk dagje uit bent geweest in de Efteling, bent u zo bij ons restaurant om de dag gezellig af te sluiten. Gedurende 2,5 uur kunt u onbeperkt gerechtjes bestellen. Wij vinden het belangrijk om voedselverspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij gerechtjes die niet worden opgegeten extra in rekening.

Organiseer een zakendiner en geniet van de lekkerste sushi van Noord-Brabant

Restaurant Kengzo is niet alleen geschikt voor een avondje sushi eten met vrienden of familie. Wij zijn ook een uitstekende keuze als u een zakendiner in Noord-Brabant wilt organiseren. Daarnaast kunt u bij ons terecht om uw bruiloft te vieren of een receptie te houden. Wij hebben veel gratis parkeergelegenheid en het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Reserveer een tafel in ons sfeervolle restaurant

Kom genieten van onze heerlijke sushi in ons restaurant in Noord-Brabant, nabij Den Bosch, Tilburg en Raamsdonksveer. Reserveer eenvoudig een tafel via het online reserveringsformulier of door te bellen naar het telefoonnummer 0416-347739. Voor vragen over de mogelijkheden voor grote groepen en andere zaken zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
All you can eat EftelingJapans restaurant WaalwijkSushi restaurant WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelSushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den BoschSushi restaurant Waalwijk