Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi restaurant Efteling

 

Zoekt u een sushi restaurant in de buurt van de Efteling? Kom genieten bij restaurant Kengzo in Waalwijk! Tegen een vaste prijs kunt u 2,5 uur tafelen. De gerechtjes worden door de beste koks direct voor u klaargemaakt in de open keuken. Sushi restaurant Kengzo is goed bereikbaar vanuit de Efteling en u kunt gedurende 2,5 uur onbeperkt genieten van de volgende gerechtjes:

-          Sushi

-          Sashimi

-          Teppanyaki-wok-frituur

-          Grill gerechtjes

Sushi bestellen bij restaurant Kengzo gelegen in de omgeving van de Efteling

Bij sushi restaurant Kengzo, gevestigd in de buurt van de Efteling, bestelt u op een zeer originele en efficiënte manier: via een tablet. Aan de hand van foto’s kunt u alle gerechtjes bekijken, waardoor het snel duidelijk wordt wat u precies bestelt. Via een tablet geeft u de bestelling door. Wij hanteren een maximum van 5 gerechtjes per ronde om te voorkomen dat u teveel bestelt en eten weggegooid moet worden.

Contact

Sushi eet u natuurlijk bij restaurant Kengzo gevestigd in de buurt van Tilburg.Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Bel met telefoonnummer 0416-347739 om te reserveren. U kunt ook online reserveren via de website. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via e-mailadres info@kengzo.nl.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
All you can eat WaalwijkSushi eten EftelingSushi rondom EftelingSushi vlakbij EftelingSushi en grill EftelingJapans restaurant Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten Waalwijk