Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi Raamsdonksveer

 

Wilt u sushi eten in de buurt van Raamsdonksveer? Kies voor sushibar Kengzo! Wij bieden u topkwaliteit tegen een vaste lage prijs. In onze open keuken wordt verse tonijn en zalm op het moment van bereiden voor u gefileerd. Ook bent u, door de open keuken waarin u kunt meekijken, verzekerd van een hygiënisch werkproces. Kies voor het eten van sushi in de omgeving van Raamsdonksveer voor sushibar Kengzo!

Tegen een vaste prijs sushi eten in de omgeving van Raamsdonksveer

U eet tegen een vaste prijs sushi in de omgeving van Raamsdonksveer bij restaurant Kengzo! U betaalt om onbeperkt te mogen eten:

-          Van maandag tot en met donderdag € 24,50 p.p.

-          Van vrijdag tot en met zondag € 26,50 p.p.

Kinderen van 0 t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 13,50. Daarnaast brengen wij restanten in rekening. Dat kunt u voorkomen door alleen te bestellen wat u kunt opeten!

Contact

Sushi eet u in de buurt van Raamsdonksveer bij Kengzo:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

U reserveert snel door te bellen met telefoonnummer 0416-347739 of het online reserveringsformulier in te vullen. Ook kunt u voor vragen een e-mail sturen aan info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
All you can eat EftelingJapans restaurant BrabantSushibar WaalwijkTheater De Leest WaalwijkSushi restaurant EftelingSushi Den BoschSushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den Bosch