Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi Noord-Brabant

 

Wanneer u sushi wilt eten in Noord-Brabant is restaurant Kengzo in het oude postkantoor in Waalwijk een goede keuze. Wij bieden u heerlijke sushi gemaakt van verse ingrediënten en zijn vanuit heel Noord-Brabant goed bereikbaar. In het oude postkantoor van Waalwijk ervaart u een fijne sfeer:

-          Dankzij de open keuken maakt u het bereidingsproces van dichtbij mee.

-          Wij hebben veel aandacht besteed aan de akoestiek waardoor u rustig kunt eten.

Sushi eten als zakendiner in Noord-Brabant

Restaurant Kengzo is niet alleen geschikt voor een avondje sushi eten met vrienden of familie, wij zijn ook een uitstekende keuze als u een zakendiner in Noord-Brabant wilt organiseren. Daarnaast kunt u bij ons terecht om uw bruiloft te vieren of een receptie te houden. Wij hebben veel gratis parkeergelegenheid en het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen.

Contact

Voor vragen over de mogelijkheden voor grote groepen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl. Via het online reserveringsformulier en via telefoonnummer 0416-347739 reserveert u meteen een tafeltje! Sushi eet u in Noord-Brabant bij restaurant Kengzo:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi KaatsheuvelAll you can eat EftelingJapans restaurant BrabantSushibar WaalwijkTheater De Leest WaalwijkSushi restaurant EftelingSushi Den BoschSushi en grill vlakbij Efteling