Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi Kaatsheuvel

 

Kom snel eens sushi eten in de buurt van Kaatsheuvel bij restaurant Kengzo! Geniet van de fijne sfeer en heerlijke verse gerechtjes. Wij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en hebben veel aandacht besteed aan de akoestiek. Dat betekent dat u heerlijk rustig kunt tafelen en uw tafelgenoten kunt verstaan zonder gestoord te worden door harde geluiden uit de open keuken. Daar kunt u natuurlijk een kijkje gaan nemen en zien hoe uw bestelling voor u bereid wordt! Kom daarom snel sushi eten in de buurt van Kaatsheuvel bij Kengzo!

Sushi eten tegen een vaste prijs bij restaurant Kengzo in de buurt van Kaatsheuvel

Tegen een vaste prijs kunt u sushi, sashimi, wok- en grillgerechtjes eten bij restaurant Kengzo in de buurt van Kaatsheuvel. U eet onbeperkt gedurende 2,5 uur:

-          Op doordeweekse dagen voor € 24,50 per persoon.

-          Op weekenddagen voor € 26,50 per persoon.

Wij zijn genoodzaakt om gerechtjes die niet worden opgegeten extra in rekening te brengen om op die manier voedselverspilling tegen te gaan.

Contact                                                                 

Het online reserveringsformulier vult u in om gemakkelijk een tafeltje te reserveren, maar u kunt natuurlijk ook bellen met telefoonnummer 0416-347739. Ook zijn wij te bereiken via e-mailadres info@kengzo.nl.

Kom sushi eten bij restaurant Kengzo in de buurt van Kaatsheuvel:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Japans restaurant EftelingUit eten rondom EftelingSushi VlijmenSushi Noord-BrabantSushi RaamsdonksveerAll you can eat WaalwijkSushi eten EftelingSushi rondom Efteling