Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Sushi nabij Kaatsheuvel

Kom snel eens sushi eten bij restaurant Kengzo vlakbij de Efteling en Kaatsheuvel! Geniet van de fijne sfeer en heerlijke verse gerechtjes. Wij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en hebben veel aandacht besteed aan de akoestiek. Dat betekent dat u heerlijk rustig kunt tafelen en uw tafelgenoten goed kunt verstaan. Daarnaast ziet u in onze open keuken hoe uw bestelling vers voor u bereid wordt.

Sushi eten tegen een vaste prijs bij ons restaurant vlakbij Kaatsheuvel

Tegen een vaste prijs kunt u diverse Aziatische gerechtjes eten bij restaurant Kengzo vlakbij Kaatsheuvel, rondom de Efteling. Gedurende 2,5 uur bestelt u een onbeperkt aantal rondes van maximaal 5 gerechtjes per ronde. Wij zijn genoodzaakt om gerechtjes die niet worden opgegeten extra in rekening te brengen om op die manier voedselverspilling tegen te gaan. Het zal u echter aan niets ontbreken, want bij ons kunt u werkelijk onbeperkt genieten van sushi rondom een dagje Efteling.

Onbeperkt genieten van sushi na een dagje in de Efteling

Geniet onbeperkt van een grote diversiteit aan Aziatische gerechtjes die allemaal van verse ingrediënten gemaakt worden. U heeft onder andere de keuze uit de volgende gerechtjes:

  • Sushi
  • Sashimi
  • Wokgerechten
  • Grillgerechten

Deze gerechtjes bestelt u op een zeer originele en efficiënte manier: via een tablet. Aan de hand van foto's kunt u alle gerechtjes bekijken, waardoor het snel duidelijk wordt wat u precies bestelt. Vervolgens geeft u de bestelling door en geniet u van de lekkerste sushi en andere Aziatische gerechten in ons restaurant nabij Kaatsheuvel, rondom de Efteling.

Reserveer een tafel in ons sushi restaurant vlakbij de Efteling

Natuurlijk wilt u niet meer te ver rijden na de hele dag in een attractiepark. Kom daarom sushi eten na een bezoek aan de Efteling bij restaurant Kengzo in de buurt van Kaatsheuvel! Reserveer snel een tafeltje en geniet van topkwaliteit sushi tegen een vaste lage prijs. Onze koks fileren verse vis op het moment van bereiden voor u in de open keuken. Kijk mee in de open keuken en zie hoe uw eten wordt klaargemaakt. Reserveren doet u eenvoudig door te bellen naar het telefoonnummer 0416-347739 of door het online reserveringsformulier in te vullen. Voor vragen stuurt u een e-mail naar info@kengzo.nl