Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi eten Efteling

 

Wilt u sushi eten na een bezoek aan de Efteling? Kies voor sushibar Kengzo! Reserveer snel een tafeltje en geniet van topkwaliteit tegen een vaste lage prijs. Onze koks fileren verse tonijn en zalm op het moment van bereiden voor u in de open keuken. Kijk mee in de open keuken en zie hoe uw eten wordt klaargemaakt. Uiteraard wordt er hygiënisch gewerkt. Kom sushi eten als afsluiting van uw bezoek aan de Efteling bij sushibar Kengzo!

Tegen een vaste prijs sushi eten in de omgeving van de Efteling

Natuurlijk wilt u niet meer te ver rijden na de hele dag in een attractiepark. Kom daarom sushi eten na een bezoek aan de Efteling in Waalwijk bij restaurant Kengzo! U betaalt om onbeperkt te mogen eten:

-          Van maandag tot en met donderdag € 24,50 p.p.

-          Van vrijdag tot en met zondag € 26,50 p.p.

Kinderen eten tegen gereduceerd tarief. Ook brengen wij restanten in rekening. Dat kunt u voorkomen door alleen te bestellen wat u kunt opeten!

Contact

Kom sushi eten in de buurt van in de buurt van de Efteling bij Kengzo:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Reserveer een tafeltje door te bellen met telefoonnummer 0416-347739 of vul het online reserveringsformulier in. Ook kunt u voor vragen een e-mail sturen aan info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushibar WaalwijkTheater De Leest WaalwijkSushi restaurant EftelingSushi Den BoschSushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den BoschJapans restaurant WaalwijkTheater De Leest