Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

Sushi en grill vlakbij de Efteling

Zoekt u een Japans sushi en grill restaurant vlakbij de Efteling? Bij restaurant Kengzo eet u onbeperkt gedurende 2,5 uur. Wij bieden u diverse gerechtjes die allemaal van verse ingrediënten gemaakt worden. We fileren de tonijn en zalm pas op het moment van bereiden. Ook is een hygiënische keuken voor ons heel belangrijk. Dankzij de open keuken kunt u zelf zien hoe wij werken. Kom lekker eten bij Japans sushi en grill restaurant Kengzo en sluit uw bezoek aan de Efteling perfect af!

Onbeperkt genieten bij onze Japanse sushi en grill vlakbij de Efteling

Bij ons eet u onbeperkt sushi, sashimi en grill gerechtjes gedurende 2,5 uur voor een vaste lage prijs. U bestelt via een tablet, waarop alle gerechtjes worden afgebeeld en u bent vrij zoveel rondes te bestellen als u wilt. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar! Maar let op: wij vragen u niet meer te bestellen dan u op kunt, want dan zijn wij genoodzaakt om de restanten in rekening te brengen. Wij vinden het namelijk belangrijk om voedselverspilling tegen te gaan.

Organiseer een zakendiner bij ons Japans sushi- en grill-restaurant vlakbij de Efteling

Wilt u een zakendiner organiseren op een goed bereikbare plaats? Sushi en grill restaurant Kengzo is gelegen vlakbij de Efteling en uitstekend bereikbaar. Wij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk. Het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen en wij hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ons Japans restaurant vlakbij de Efteling is hierdoor ook perfect geschikt voor het organiseren van een bruiloft of een receptie. Natuurlijk kunt u ook voor andere evenementen met een grote groep bij ons restaurant komen eten.

Kom genieten in ons sfeervolle restaurant

Eten bij Japans sushi en grill restaurant Kengzo is de perfecte afsluiting van een leuke dag in de Efteling. U kunt heerlijk rustig bij ons tafelen, want dankzij de goede akoestiek kunt u fijn een gesprek voeren terwijl u geniet van onze heerlijke sushi. Reserveer nu een tafel in ons gezellige restaurant via het online reserveringsformulier of bel naar 0416-347739. Heeft u een algemene vraag? Stuur dan een e-mail aan info@kengzo.nl.