Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Sushi en grill vlakbij Efteling

 

Zoekt u een sushi en grill restaurant vlakbij de Efteling? Bij restaurant Kengzo eet u onbeperkt gedurende 2,5 uur. Wij bieden u diverse gerechtjes die allemaal van verse ingrediënten gemaakt worden. U bestelt via een tablet, waarop alle gerechtjes worden afgebeeld, onder andere de volgende gerechtjes:

-          Sushi

-          Sashimi

-          Wokgerechten

-          Grillgerechten

Zakendiner organiseren bij sushi en grill restaurant Kengzo vlakbij de Efteling

Wilt u een zakendiner organiseren op een goed bereikbare plaats? Sushi en grill restaurant Kengzo is gelegen vlakbij de Efteling en daarom een uitstekend bereikbaar. Wij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk. Het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen en wij hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt ook een bruiloft of receptie bij ons organiseren!

Contact                                                                 

Een uitstekend sushi en grill restaurant gelegen vlakbij de Efteling is restaurant Kengzo:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Reserveer meteen een tafeltje. Daarvoor kunt u het online reserveringsformulier gebruiken maar natuurlijk ook bellen met telefoonnummer 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi rondom EftelingSushi vlakbij EftelingSushi en grill EftelingJapans restaurant Den BoschSushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkAll you can eat TilburgSushi Kaatsheuvel