Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Japans restaurant Efteling

 

Kengzo is een uitstekend Japans restaurant en goed te bereiken vanuit de Efteling. Bij ons u onbeperkt sushi, sashimi en grill gerechtjes gedurende 2,5 uur voor een vaste lage prijs. U betaalt van maandag tot en met donderdag € 24,50 per persoon en op weekenddagen € 26,50 per persoon. U bent vrij zoveel rondes te bestellen als u wilt. Onze koks maken de gerechtjes van de beste verse ingrediënten snel voor u klaar! Maar let op: wij vragen u niet meer te bestellendan u op kunt eten en zijn dan ook genoodzaakt restanten in rekening te brengen.

Kies voor Japans restaurant Kengzo in de buurt van de Efteling

Kom eten bij Japans restaurant Kengzoen sluit uw dag in de Efteling af bij een uitstekend restaurant! U kiest voor restaurant Kengzo omdat:

-          U lekkere, verse gerechten onbeperkt kunt eten gedurende 2,5 uur.

-          U snel de gerechten van uw keuze bestelt via het tablet.

-          U eet in een restaurant met een open keuken en een fijne sfeer.

Contact

Wij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Via telefoonnummer 0416-347739 en via het online reserveringsformulier reserveertu een tafel bij Japans restaurant Kengzo om uw bezoek aan de Efteling af te sluiten. Voor vragen zijn wij tevens bereikbaar via e-mailadres info@kengzo.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi restaurant WaalwijkUit eten WaalwijkAll you can eat TilburgSushi KaatsheuvelAll you can eat EftelingJapans restaurant BrabantSushibar WaalwijkTheater De Leest Waalwijk