Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

Japans restaurant Den Bosch

 

Kengzo is een uitstekend Japans restaurant in de buurt van Den Bosch. Wij bieden u vele Aziatische gerechtjes van de hoogste kwaliteit. Gedurende 2,5 uur kunt u onbeperkt genieten van de meest verse gerechten. Bestel per ronde maximaal 5 gerechten en maak een keuze uit:

-          Sushi

-          Sashimi

-          Teppanyaki-wok-frituur

-          Grill gerechtjes

Bruiloft vieren bij Japans restaurant Kengzo in de buurt van Den Bosch

Japans restaurant Kengzo, gelegen in de buurt van Den Bosch, is een uitstekende locatie voor het vieren van een bruiloft, het organiseren van een zakendiner of het houden van een receptie. Het restaurant is gevestigd in het oude postkantoor van Waalwijk en aan de akoestiek is veel aandacht besteed. Ook is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en is het restaurant volledig toegankelijk voor rolstoelen.

Contact

U kiest natuurlijk voor Japans restaurant Kengzo in de buurt van Den Bosch om heerlijke sushi te eten:

Grotestraat 289

5141 JT Waalwijk

Via telefoonnummer 0416-347739 en het online reserveringsformulier kunt u snel een tafeltje reserveren. Ook kunt u voor vragen een e-mail sturen aan info@kengzo.nl.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Sushi en grill vlakbij EftelingAll you can eat Den BoschJapans restaurant WaalwijkTheater De LeestJapans restaurant EftelingUit eten rondom EftelingSushi VlijmenSushi Noord-Brabant