Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer
 

All you can eat nabij de Efteling

Een uitstekend all-you-can-eat-restaurant in de buurt van de Efteling is Aziatisch restaurant Kengzo. Wij bieden u de lekkerste sushi, sashimi en grillgerechtjes tegen een vaste prijs. Deze worden gemaakt van de meest verse producten en u bestelt ze gemakkelijk via een tablet. Kies voor het all-you-can-eat-concept van Kengzo en sluit uw dagje uit naar de Efteling perfect af!

Kies voor ons all-you-can-eat-concept en sluit uw dag na een bezoek aan de Efteling perfect af

Het all-you-can-eat-concept van Kengzo is een perfect einde aan uw dag in de Efteling. Bij ons kunt u gedurende 2,5 uur onbeperkt eten. Bestel zoveel rondes als u wilt met een maximum van 5 gerechtjes per ronde. Wij hanteren dit maximum om voedselverspilling te voorkomen. Gerechten die u niet opeet, brengen wij daarom ook in rekening. Maar dankzij het feit dat u onbeperkt rondes kunt bestellen, gaat u zeker met een tevreden en verzadigd gevoel de deur uit.

Geniet van de Aziatische keuken

Geniet van de heerlijke Aziatische gerechten van het all-you-can-eat-menu van ons restaurant en sluit een leuke dag in de Efteling perfect af. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant en reserveer een tafel. Dit doet u eenvoudig via het online reserveringsformulier of door te bellen naar het telefoonnummer 0416-347739. Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl