Reserveren

Kengzo

Restaurant | sushi bar | lounge

Reserveren

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Lees meer

All you can eat Efteling

 

Een uitstekend all you can eat restaurant in de buurt van de Efteling is Aziatisch restaurant Kengzo. Wij bieden u sushi, sashimi en grill gerechtjes tegen een vaste prijs. Kies voor het all you can eat concept van Kengzo en sluit uw dag in de Efteling perfect af:

-          Wij werken altijd met de beste en meest verse producten.

-          U bestelt snel en gemakkelijk de gerechtjes via een tablet.

-          U betaalt een vooraf bekende prijs en weet dus precies waar u aan toe bent.

Kies voor het all you can eat concept van Kengzo om uw dag in de Efteling af te sluiten

Het all you can eat concept van Kengzo sluit uw dag in de Efteling perfect af: u kunt gedurende 2,5 uur onbeperkt eten. Bestel per ronde maximaal 5 gerechtjes. U kunt zoveel rondes bestellen als u wilt. Wij hanteren het maximum van 5 gerechtjes per ronde om voedselverspilling te voorkomen. Gerechten die u niet opeet, brengen wij daarom ook in rekening.

Contact

Kies voor het all you can eat menu van restaurant Kengzo om een leuke dag in de Efteling perfect af te sluiten. Kom naar de Grotestraat 289 in Waalwijk en geniet van de heerlijke gerechtjes.

Gebruik het online reserveringsformulier of bel telefoonnummer 0416-347739 om meteen een tafeltje te reserveren! Voor algemene vragen zijn wij bereikbaar via info@kengzo.nl.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:
Uit eten rondom EftelingSushi VlijmenSushi Noord-BrabantSushi RaamsdonksveerAll you can eat WaalwijkSushi eten EftelingSushi rondom EftelingSushi vlakbij Efteling